Окачени тавани са ефективен начин да се скрият недостатъци при строежа

Окачени тавани са ефективен начин да се скрие грозни тръби и кабели в тавана. Окачен таван панели са като всяка друга форма на тавана материали – те се нуждаят от периодично почистване. Когато запрашаване тях не вършат работа повече, че е време да се мисли за тях боядисване да подсилят външния си вид. Тъй като панелите лесно се плъзгат в и вън от окачен таван мрежа, можете да ги отведе до тях боя. Това също го прави по-лесно да се почисти и боя за метал мрежа.
реклама

1 Разни върху единия ъгъл на пълен размер таван панел, за да го разхлабите от позицията си в окачен таван мрежа. Наклонете панела, както го усуква от откриването му. Задайте панел на пода. Преминава се към следващия панел. Събаряне на всички в пълен размер панели.
2 Добави номер на гърба на панелите, които са по периметъра на тавана, с помощта на маркер. Тези плочки обикновено са нечетен размер, като една стая не е често перфектно квадрат. Номериране на панелите в последователност, както вие ги вземе за определяне може да ви помогне да ги пуснат обратно в правилното им място, когато завърши проекта.
3 Почистете окачен таван мрежа с топла вода, която има две капки ястие детергент смесва в него. Изплакнете с чиста вода.
4 Oтстранете праха от панелите на тавана с прахосмукачка.
5 Поставете пластмасови листове на пода. Подредете го така я предпазва настилката, както и всеки наблизо мебели.
6 Lay паната плоски на пластмаса, с предната страна на плочката с лице нагоре. Подредете плочките така че можете да стигнете до всички от тях от външния ръб с пулверизатор, или да напуснат стаята да ходят между плочките.
7 Добави латекс на пръскачка боя следвайки инструкциите на производителя. Ако не притежавате пръскачка, те често са на разположение за отдаване под наем на магазини за подобрения в дома. Ако е възможно, тънък боята след препоръките на производителя на пръскачка.
8 Дръжте художник така че е перпендикулярна на плочките. Нанесете тънък слой боя на всеки от панелите на тавана. Оставя време на боя, за да изсъхне.
9 Прикрепете лента художника към стената, където таван решетка и стената се срещат. Поставете боя от боя може в тава с боя. Потопете тесен валяк в боя. Roll боя върху решетката на тавана, за да го нарисува. Използвайте същия цвят като паната, или изберете контрастен цвят, ако предпочитате. Нека боята изсъхне на стартовата решетка.
10 Сменете сушени паната в мрежата на таван за завършване на проекта.

Нуждаете се:
маркер
Dish препарат
Прахосмукачка
пластмасови листове
Paint пръскачка
лента на Пейнтър
Paint тава
валяк за боядисване
Съвети

Практика с помощта на художника спрей. Нанесете боята да е стара дъска или парче картон, за да видите колко много можете да тънък боята, за да получите желаните резултати. Ако имате на разположение допълнителни плочки таван, практикуват по един от тях.
Боядисване със спрей, плочки таван може да повлияе на техните акустични качества. Използвайте само един тънък слой боя за покриване изцапаните плочки.
Това е възможно, за да нарисува тавана плочки с валяк, но често боята продължава прекалено дебел и затваря всички въздушни джобове в акустични плочки.
Ако имате гараж, лежеше на пластмасови листове на пода там. Разстелете на плочките и да ги боя в гаража. Това ще спести малко бъркотия в къщата.
Леко пясък металната решетка с фина шкурка, ако не изглежда боята да искат да се придържат към него. След шлифоване, боята трябва да се придържа по-добре.