Виртуални Sky панели

Виртуални Sky панели се предлагат в индивидуални размери кръг с диаметър от 2 фута, 3 фута и 4 фута с по-големи свободни 40+ фута в диаметър нестандартни размери. Виртуални Sky панели също идват в окачен таван мрежа приятелски квадратни и правоъгълни снасят-в панели в двете 2’x2 „и 2’x 4“ индивидуални размери. Създаване на тавани небе в реален размер, чрез свързване на стотици виртуални панели Sky заедно. Вижте най-голямата виртуална небе в света тук, като кликнете тук.

Използването на състоянието на най-съвременните LED светлинни панели и усъвършенстван софтуер сега ние създадохме енергия приятелски Virtual таван Sky, че всъщност се явява синьо небе с преминаване облаци над главата с висока резолюция. Virtual Sky може отдалечено да се промени от горно осветление задача да синьо небе с преместването облаци. Virtual Sky все още няма ограничения в размера, ако можете да го сънувам, ние можем да го изградим.

Как може да има синьо небе в една стая без прозорци? Как можете да направите вашия тавани и стени оживяват?
Добре дошли в Изкуствена Sky, услуга-инвалиди ветеран собственост на малкия бизнес (SDVOSB). Ние сме водещ доставчик на най-големия таван Изкуството, LED Тавански, виртуални Sky таванни системи и декоративни пана за стена, използвани за създаване на потребители и пациентски приятелски среди за търговска и жилищна употреба по целия свят. За да се създаде реален размер видения на природата за таван, трябва да използвате изображения в реален размер. Използването процес имуществена изображения ексклузивно за Изкуствен Sky, ние сме в състояние да улови реални фотографски изображения на небето, които са 10000 пъти по-големи от конкуренти, които нямат размити, замъглено изображения или пикселизирането главоболия!

Има стотици научни доклади, показващи положителните ефекти от включването на нашите лечебно изкуство и biophilic чисти продукти в здравеопазването дизайн. Biophilia, най-лесно се определя като „любовта на природата“, е идеята, че хората работят най-добрите в областта на естествените, зелени среди ние се развили в, с друг живот около и с пространства, които са по-скоро като природни местообитания, а не кутии с тъпа, безжизнена тавани и стени. Biophilic дизайн придружава зелена сграда перфектно, тъй като нейните продукти са устойчиви, размиването на границите между сграда и ландшафта да се отпуснете и да успокои душата. Въпреки, че хората могат да бъдат щастливи в един крайградски бунгало или градска високо увеличение, ние сме най-най мир при ходене в парка, гледа към океана или разходки в гората. Biophilic пространства могат да намалят излишен стрес и депресия, подобряване на положителна социална реакция, ускоряване на времето за възстановяване, да предоставят медицински отвличане на вниманието на пациентите, да увеличат производителността на персонала, увеличаване на продажбите на дребно, насърчават образователни растеж в учениците и дори правят стегнати, клаустрофобия пространства изглеждат широко отворени. Най-доброто от всички, нашите продукти са свободни за поддръжка и ще предоставят години на наслада за клиенти и персонал, така. С Изкуствен Sky таван стенопис над един, веднага ще видите предимствата.

Болница Лоби Тавани & Стена Стенописи Изкуствен Sky проектира по поръчка, окачен таван плочки, светлинни дифузери, панели и винил стена стенописи, които лесно се интегрират в падащи тавани и стени на болничните фоайета и чакални. Те никаква поддръжка, пациент приятелски спадна плочки инсталации таван, се възприемат веднага при гледане, като знак за грижи и дълбоко ценена от страна на пациента, както и самите гледачите. Sky тавани стават все по-популярни в съоръжението и офис дизайн, защото те са визуално терапевтичен и създаване на отворена чувство.