Видове окачени тавани

Окачени тавани
SIG Interiors предлагат пълен набор от окачен таван плочки и системи за мрежата, произведени от минерална вата, стъклена / рок фибри, гипс, дърво и метал, за да покрият високите резултати и естетически изисквания. С тавани и осветление от водещите производители, възможностите са безкрайни.
Не само, че ние доставяме продукти на водещи производителя, ние можем да ви или вашия клиент с всичко от първоначалните концепции или идентификация на продукта, за да монтаж на плочки и мрежовите системи за подкрепа.

Стандартните продукти се провеждат на място в вашата SIG Interiors клон и съвети за поръчкови продукти е на разположение, за да ви помогне да отговарят на нуждите на най-взискателните концепции. Продукти за да отговарят на образованието, търговията на дребно, здравеопазването, и развлекателни и офис приложения са включени в SIG Интериори предлагане, без работа твърде голям или малък! Широка гама от допълнителни продукти, включително осветление, таван сенници и закрепвания помогнат пълни всеки проект.

Wet чувствах (Hard Fibre) Плочки
Мокри филц паната са главницата спряно решение таван използва в офиси, училища, болници, търговски единици и много други не-битови сгради. Те са произведени с помощта на каменна вата, стъклена вата и мокър филц от минерална вата. SIG предлагаме гама от продукти за всички сфери и нива на производителност от специфични за сектора на висококачествени търговски плочки. SIG подкрепа на индустрията водещ доставчик партньори като Армстронг, OWA, Бърджис и Knauf AMF да предложим на нашите клиенти пълния спектър от Wet Felt решения.

Soft Fibre Плочки
Меки Fibre паната са минерални таван фибри продукти, произведени с висок дял на минерална вата и завърши с боядисани ламиниран платно, декоративна настилка. Поради това те са по-порести и по-ниска в плътност, отколкото „Wet Felt“ минерални видове вълнени и резултатът е плочките имат много висока абсорбция на звука. SIG подкрепа на индустрията партньори водещ доставчик като Saint Gobain Ecophon Ltd, Rockfon, Армстронг и Knauf AMF.