Видове окачени тавани – 2 част

Гипс плочки
Гипс таван, плочи са направени от седиментни скали, че е надежден и сравнително евтин за производство. Гипсът се превърна в популярна таван материал благодарение на ефективността на разходите, трайност, огнеустойчиви качества и гъвкавост. SIG подкрепа на индустрията партньори водещ доставчик като British Gypsum Ltd, Knauf UK, и Burgess CEP.

Metal паната
Metal паната предлагат функционален и стилен завършек на условна система таван. Плочки Metal таван в комбинация с мрежа таван стомана са достоверен и висок клас алтернатива на традиционните тавани минерални влакна. Това често ще се побере или широк таван решетка 15 или 24 mm. SIG подкрепа от водещите производители на метални плочки таван включително Burgess CEP, Армстронг, OWA и SAS International.

Таван Grid
Таван Grid е комбинация от 15 мм и 24mm метална заключване части, свързани заедно, за да образуват отворите за плочки таван. метални канали са оформени във формата на главата надолу „Т“, която обикновено се завърши с бяла боя да съответства на паната на място. Баровете Т се поддържат на различни интервали от механизъм за окачване, което обикновено се поцинкована тел. SIG доставяме на нашите собствени маркови енергийна система, наречена оцелот Powergrid и поддържа множество доставчици на мрежата, включително Армстронг, OWA, Knauf AMF, Saint-Gobain Ecophon Ltd и Rockfon.

Таван Grid
LED осветление
SIG предложим по собствена марка гама от Ocelot LED дроп-ин, монтирани на повърхността, пружина и димируеми заоблени панели в различни размери. Светодиодните панели предлагат супер ярки SMD светодиодни чипове, алуминий леярство и високо качество Nano Diffusion мембрана. SIG също подкрепи индустрията водещи производители като Dextra и SLP.

Таван плотове / преградите / Сенници
Използването на свободно висящи единици като акустични салове и прегради осигури гъвкавост и множество акустични решения на проблемите, свързани с акустичен дизайн в търговска среда. Solitary таван салове дават в полза на дифракция, и увеличена речта и комфорта на чуване. подкрепа SIG водещи производители на плотове и Отражатели включително Армстронг, Saint-Gobain Ecophon Ltd, Rockfon, профи и Burgess CEP.

Таван Сенници
Сенници идват в три различни дизайна (плоски, вдлъбнати и изпъкнали) и дават спецификаторът възможността за създаване на зони в рамките на по-големи пространства и помещения и добавяне на определение с местната акустичен комфорт на работната зона. Сенници осигуряват високо ниво на гъвкавост дизайн, тъй като те идват в три различни дизайна и може да се използва самостоятелно или като групи и масиви. SIG подкрепят Армстронг в предлагането на тавана Сенници на пазара на търговски интериори.